Smo podjetje za notranjo tekstilno opremo hotelskih, poslovnih in bivanjskih prostorov.


Tkanine vam z občutkom in znanjem, ki ga pridobivamo tudi na mednarodnih sejmih, pomagamo umestiti v vaš bivanjski ali poslovni prostor, da bo dosežena skladna celostna podoba, ki bo odražala vaš stil.  Optimalne rešitve vodil, karnis in tkanin poiščemo znotraj zastavljenega proračuna. Nove zavese, prti ali dekorativne blazine so nepogrešljivi dodatki notranjega opremljanja prostorov in vedno dobrodošla sprememba, saj pozitivno vplivajo na vaše bivanje, poslovno okolje ali počutje vaših hotelskih gostov.


V naši ponudbi  lahko izbirate med več kot 1000 vzorci zaves in dekorativnih tkanin, tkanin za namizno in posteljno perilo, materialov za tapeciranje ter vodil, karnis in senčil.


Zašijemo zavese, prte, dekorativne blazine, srajčke za stole in postelje, posteljnino oziroma kakršne koli tekstilne izdelke po vaših željah. Imamo natančne in izkušene šivilje, zato so naši končni izdelki brezhibni.

 

Poskrbimo za vse: svetovanje, potrebne izmere, nadzor nad izvedbo in montažo. Materiali, ki jih nudimo, so od preverjenih proizvajalcev, zagotovimo vam navodila za uporabo in vzdrževanje ter garancijo.


Naše poslanstvo je obleči vaše prostore v kvalitetne tkanine, ki so brezhibno zašite, in vašemu prostoru dodajo novo dimezijo bivanja!


Stopite v stik z nami, povprašajte za ponudbo! Redno sodelujemo z notranjimi oblikovalci, arhitekti in podjetji za notranjo opremo.

Smo zanesljiv poslovni partner!


Podatki o podjetju


External link opens in new tab or window

  107 opremljanje hotelskih, poslovnih in bivanjskih prostorov d.o.o.

 
   External link opens in new tab or windowPetrovčičeva ulica 1, 1380 Cerknica
 
  External link opens in new tab or window+386 1 7096 390
 
  TRR: SI56 0208 2025 9635 174 (NLB d.d.)
 

  Davčna številka: SI32210434

 
  Matična številka: 6052525000
 

  info@107.si